Vakantie in Alvor in de Algarve
Publicado por: Toni Martins em 2022-03-05
Alvor is een goede optie voor uw vakantie in de Algarve, gelegen aan de oevers van de Ria de Alvor, dit voormalige vissersdorp is tegenwoordig een van de meest gewilde vakantiebestemmingen in de Algarve. Vooral het lager gelegen deel van het dorp is een zeer aangename plek, veel bars die specialiteiten serveren, voornamelijk vis en zeevruchten. Een van de attracties van Alvor zijn de wandelpaden langs de oevers van de Ria de Alvor, die aangename wandelingen en vogelspotten biedt, vooral in de monding van de ria. De oude vismarkt is een andere attractie die veel wordt gebruikt door de lokale bevolking om te socializen en voor degenen die gewoon de rust van de Ria willen observeren.
Fotos: Toni Martins Ver localização
Hotéis
Que visitar
Aeroportos
Restaurantes
Golfe
Camping
Alvor . Algarve . Portugal
1
Gosto
Comentar
2470
Partilhar
Fuseta, de beste vakantiebestemming in de Algarve
Publicado por: Toni Martins em 2022-03-05
Ik heb altijd geprobeerd neutraal te zijn in mijn waardering voor de honderden plaatsen waar ik ben geweest en op vakantie ben geweest. Maar voor mij, als ik ze allemaal analyseer, vond ik de Fuseta het leukst. Als ik een vakantiebestemming analyseer, kijk ik niet alleen naar een punt, maar naar alles eromheen en dat is waar ik Fuseta het beste van allemaal vind. Het blijft een vissersdorp, het is nauwelijks uit karakter, het heeft de beste zandstranden en wateren van de Algarve, het heeft zeer goede restaurants, het heeft veel waar toeristen hun tijd kunnen doorbrengen, het heeft een goed nachtleven en er is bijna geen toeristische accommodatie. Fuseta is de plek waar toeristen komen om de dag of een paar uur door te brengen omdat er praktisch geen hotels zijn. Fuseta heeft de beste camping die ik ken.
Fotos: Toni Martins Ver localização
Hotéis
Que visitar
Aeroportos
Restaurantes
Camping
Fuseta . Algarve . Portugal
1
Gosto
Comentar
2471
Partilhar
Vakantie in Albufeira, Algarve
Publicado por: Toni Martins em 2018-12-09
Praten over Albufeira zou voor mij gemakkelijk moeten zijn, maar dat is het niet, Albufeira is de stad waar ik ben opgegroeid en heb gewoond en ik heb in mij een mix van Albufeira van vroeger en Albufeira vandaag. Albufeira wordt beschouwd als de hoofdstad van het toerisme in de Algarve en we kunnen zelfs zeggen van Portugal. Voor degenen die Albufeira vandaag bezoeken, vindt u een jonger toerisme, een massatoerisme, een toerisme dat 's nachts veel leeft in Albufeira. Albufeira heeft goede restaurants, maar de beste gastronomie vind je in de omgeving, daar vind je de beste restaurants, maar ook de beste hotels. Voor degenen die van uitgaan houdt, is Albufeira nu de bestemming die het is geworden.
Fotos: Toni Martins Ver localização
Hotéis
Que visitar
Aeroportos
Restaurantes
Golfe
Camping
Albufeira . Algarve . Portugal
1
Gosto
Comentar
2455
Partilhar